contact:

0416-711111

Projecten & Markten

Financiële sector

Wij willen onze sales conversie op de website verhogen. Voor een aantal banken realiseerden wij dit doel. Uit onderzoek blijkt dat contact, op initiatief van de klant, het beste moment is om te verkopen.

E-commerce / Retail

Wij willen aan alle kassa's een betrouwbaar product voor goedkoop bellen aan kunnen bieden. Voor een grote retailketen realiseerden wij een prepaid oplossing inclusief tools voor klantenservice en financieel management.

Reisbranche

In de reisbranche is de concurrentie groot, als de klant je website bezoekt moet je in dialoog blijven, want met één klik is hij ook bij de concurrent. Voor een online touroperator realiseerden we dit doel.

Telecommunicatie

In telecomland gaan de ontwikkelingen heel snel. Je moet innovatief zijn om te kunnen demarreren in deze markt. Vele telecom bedrijven helpen wij bij het realiseren van hun specifieke doelen.

Eco / Milieu

Wij willen dat onze klanten direct met de juiste persoon verbonden wordt. Voor Delta realiseerden we dit doel door de inzet van spraakherkenning.

Yellow Pages

Wij willen onze klanten kunnen vertellen wat een advertentie oplevert. Wij realiseerden dit doel voor DTG met call tracking, waardoor de performance met cijfers onderbouwd kan worden.

Energie

Wij willen onze klanten online nog beter en sneller van dienst kunnen zijn. Voor enkele energiemaatschappijen hebben we dit doel kunnen realiseren.

Marketing & Adv.

Buiten openingstijden mogen op onze website geen belangrijke leads verloren gaan. Met Call me later realiseerde 4tele.com dat terugbel afspraken met de klant automatisch worden nagekomen. Nu gaat geen lead meer verloren.

Overigen

Wij willen prospects die op onze advertenties reageren, zonder tussenkomst van medewerkers, direct laten weten wat ze bij ons kunnen besparen. Wij hebben deze oplossing voor FBTO met direct response via SMS en telefoon kunnen realiseren.

Direct via 4tele.com

Wij komen graag in contact met bedrijven die samen met ons hun online sales doelstelling willen realiseren. U kunt rekenen op creativiteit, ervaring en best practice oplossingen.

Indirect via partners

Nieuwe landen en/of markten betreden we liefst via partners die de taal van de klant spreken. Bent u bekend met een van de genoemde sectoren buiten Nederland en spreekt u de taal van die sector? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen.

contact

Telefoon: 0416-711111

Bezoekadres: Modelleur 9 Kaatsheuvel

Postadres: Postbus 29 4760AA Zevenbergen

KVK inschrijving: 18061480

Contact: